Joseph Ribkoff, een zomer vol bloemen & polkadots

Joseph Ribkoff, een zomer vol bloemen & polkadots

Het Canadese Joseph Ribkoff zet de zomer expressief in. Met jurken in een hoofdrol trekt het modemerk alle stijlregisters open: van romantische elegantie over opvallende grafische patronen tot een ongetemde safarilook. Dat vertaalt zich in een inspirerende SS20-collectie waarbij je moeiteloos kan combineren volgens de laatste trends.   

Speelse polkadots & romantische ruches
De winter lijkt ver weg als je de vrolijke polkadots ziet dwarrelen in de zomercollectie van Joseph Ribkoff. De schattige, meisjesachtige look van weleer maakt plaats voor een ultravrouwelijk statement, in klassiek zwart en wit, met kleine stippen of meer gedurfde dots. Ook de zwierige ruches van Joseph Ribkoff geven de zomer een verfijnd accent – van een klassieke witte blouse tot een stijlvol zwart kleed met contrasterende ruchemouwen.

Felle kleuren aan zet
Dit zomerseizoen verrast Joseph Ribkoff met klassieke silhouetten en gewaagde accenten. Het kleurenpalet varieert daarbij tot uitersten: van het typische zwart & wit over pastelkleuren en warme, aardse tinten tot neon. Blikvangers onder deze felle kleuren zijn het energieke fuchsia – van jumpsuit over blouse en blazer tot jurk – en het maritieme blauw, in een waaier van combinaties.

Ongetemd stukje natuur
Met het thema ‘Untamed Instinct’ inspireert het Canadese modemerk je moeiteloos tot verleidelijke charme. De dierenpatronen kennen deze zomer heel wat variatie – van python tot giraf – en leiden tot verrassende combinaties in aardse safaritinten en lichte stoffen. Zonder draagbaar comfort uit het oog te verliezen natuurlijk.

Bloemen boven
Joseph Ribkoff speelt het klassieke vrouwelijke silhouet eigentijds uit met lange rokken, kleurrijke strepen en romantische wikkeljurken. Maar ook grote bloemmotieven ontbreken niet in de SS20-collectie en laten je volop stralen. Dynamisch, met een vleugje discretie of met een duidelijke knipoog naar vroeger.  Feestelijk ook – met wit, roze en lila in de hoofdrol – of stijlvol tijdloos tegen een neutrale, zwarte basis. De themacollecties ‘Dolce Vita’, ‘Blooming Neons’ en ‘Royal Occasions’ maken hun naam helemaal waar.

Power dressing anno 2020
In lippenstiftrood trek je deze zomer de aandacht bij Joseph Ribkoff. Maar ook met enkele ‘power dressing’-stukken stelen vrouwen de show en stralen ze professionaliteit, autoriteit en kracht uit. Stijlvol, met een matching blazer en wijde broek. Of even sympathiek, met verschillende prints elegant op elkaar afgestemd.

Over Joseph Ribkoff – www.josephribkoff.com
 Joseph Ribkoff is een internationaal modemerk voor vrouwen, opgericht door de Canadese ontwerper in 1957. Zijn kenmerkende stijl laat een duidelijke liefde voor zwart-wit en gewaagde prints zien. Met zijn collecties richt Joseph Ribkoff zich tot de hedendaagse vrouw die een druk leven leidt: familie, werk, reizen… Momenteel wordt het merk verkocht in meer dan 60 internationale markten. 

Voor meer info
RCA I Margot Feiner I +32 494 82 31 83 I margot.feiner@rca.be I www.rcapress.be

Joseph Ribkoff_TRENDS NL.pdf 4 MB